0031 is dé Tribute-band uit Hilversum die zich onderscheid ten opzichte van andere tribute bands door haar unieke setlist. Wat is dan zo uniek aan die setlist? De naam 0031 zegt het al. Het kengetal van Nederland. Alles wat we spelen is van Nederlands fabricaat. Denk daarbij niet alleen aan Nederlandstalig hits, maar vooral ook aan de Engelstalig hits van Nederlandse bodem.

En niet alleen de hits van nu. Ook aan die van toen. Wij maken een muzikale reis door de Nederlandse popgeschiedenis beginnend bij Memories van Earth and Fire, en Venus van Shocking Blue, via onder andere de Golden Earring, André Hazes, Doe Maar, De Dijk, Frank Boeijen, The Scene, Anouk, Waylon, Alain Clark naar moderne nummers van bijvoorbeeld Armin van Buuren en nog vele anderen. Hits die iedereen kent, die een ieder aanspreken en die je nog altijd wekelijks of zelfs dagelijks op de radio hoort. Alle muziekstijlen komen daarbij voorbij. De Pop van onder andere Earth and Fire, de Rock van onder andere Golden Earring, de Soul van Alain Clark en Trijntje, De Reggae sound van Doe Maar, de smartlappen van Hazes en Froger en de Dance van Armin van Buuren.

Dat maakt ons dus uniek. Maar natuurlijk niet alleen die setlist maakt ons uniek. Onze zanger en zangeres kunnen dit uiteenlopende genre prima aan en staan als ervaren artiesten regelmatig tussen de mensen en maken er op die manier echt een feestje van. Met name voor uitgaansgelegenheden, bedrijfsfeesten, en festivals is 0031 de band die je erbij wilt hebben.

De band bestaat uit 6 muziek liefhebbers die elkaar gevonden hebben in het bijzondere repertoire waarmee zij zich onderscheiden ten opzichte van andere bands. Muzikanten die allen veel ervaring hebben, die veel meters in de studio en op het podium hebben gemaakt maar, ondanks dat, nog altijd heel graag samen muziek maken. En niet alleen op het podium.

Daarnaast is er ook nog een 7e bandlid. Onze geluidsman die regelmatig bij onze oefensessies aanwezig is en overal met ons mee reist en voor het topgeluid van 0031 zorgt. We beschikken over geavanceerde eigen apparatuur waardoor we erg flexibel zijn, waardoor het geluid altijd top is, waardoor we snel op kunnen bouwen en afbreken en waardoor de soundchecktijd minimaal is.